Doornspijkse vlooienmarkt doornspijk


Bron:


Doornspijkse Vlooienmarkt
Op 2e paasdag, 13 april 2020, wordt van 10:00 uur tot 16:00 uur wederom een vlooienmarkt georganiseerd door Supportersvereniging Oranje Zwart op sportpark De Haere. Dit is een markt met een veelzijdig aanbod die gemiddeld 3500 bezoekers trekt. Er worden voornamelijk tweedehands spullen verkocht, maar de verkoop varieert ook met commerciële standhouders welke onder andere nieuwe producten aanbieden. Daarnaast weten ook goede doelen steeds vaker inkomsten te genereren uit de verkoop van spullen of door middel van spellen. Natuurlijk wil de supportersvereniging deze goede doelen ondersteunen en daarom geven wij 50% korting op de huur van een kraam. Ook onze sponsoren zien een kans in het aanbieden van hun producten en diensten. Om de jarenlange sponsoring te bedanken, krijgen deze bedrijven de kramen gratis aangeboden.

Aan de kinderanimatie is dit jaar natuurlijk weer gedacht. De kids kunnen zich vermaken met paaseieren zoeken, schminken, springkussens en een gratis kleedjesmarkt.
Ook zal er een Open Podium zijn waarbij ieder zijn talent kan laten zien aan het publiek. Aanmelden hiervoor kan via svoz @ dsv61.nl.
Tenslotte zal er aan de inwendige mens gedacht worden. Er zal verkoop zijn van loempia’s, snoep, snacks en heel veel meer.

Wilt u ook op de markt staan? Er is nog ruimte om een kraam te reserveren, maar wees er snel bij want vol = vol.

Prijzen
Kraam €25,-
Kraam voor het goede doel €12,50
Kraam met horeca €55-
Grondmeters €5,- per meter
Kleedjesmarkt voor kinderen Gratis
Sponsor van DSV’61/SVOZ Gratis

Wilt u zich opgeven voor deze markt? Aanmelden kan via https://surv.nl/vlooienmarkt/ of bel met Agnes Doorneweerd (06-14514589).


Wanneer:

Begindatum: 13-04-2020 tot einddatum 13-04-2020

Begintijd: 10:00 uur tot eindtijd 16:00 uur.


Beoordeling:

4 Sterren op 1 beoordeling(en)


Ticket info:

Meer info op website


Markt locatie:

Haerderweg 19 Doornspijk

Provincie: Gelderland

Land: Nederland

Postcode: 8085RG

Geen Google map link.


Sleutelwoorden:

Vlooienmarkt