Maandelijkse boekenmarkt rotterdam


Bron:


Op zaterdag 16 mei is het alweer de derde zaterdag van de maand en dus weer tijd om een bezoek te brengen aan de maandelijkse boekenmarkt in de St. Caeciliakerk (Zocherstraat 90, Lage Land) tussen 10.00 en 15.00 uur.

U mag weer heerlijk snuffelen tussen de vele honderden boeken die deze maand weer binnengekomen zijn. Het maakt niet uit wat u zoekt, er is grote kans dat u het bij ons vindt. Zowel romans als themaboeken zijn er in ruime mate en in grote gevarieerdheid. Kinderboeken, streekromans, chicklits, thrillers, literaire romans, klassiekers, u noemt het maar op.
Maar ook bij de themaboeken zijn er veel categorie├źn: geschiedenis, sport, religie, Nederland, hobby, koken, gezondheid, landen en streken, natuur, dieren, tuin, kunst, etc. En hebben we uw voorkeur niet bij ons, vraag er dan naar. Mogelijk kunnen we het volgende maand meebrengen.

Zoekt u een specifiek boek, ook dan kunnen we helpen. Noteer de titel en/of schrijver in onze map en wij helpen zoeken. U krijgt een berichtje zodra we het boek gevonden hebben het wordt voor u apart gehouden.

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 575 94 607 of mailen: bcm.caecilia @ live.nl


Wanneer:

Begindatum: 16-05-2020 tot einddatum 16-05-2020

Begintijd: 10:00 uur tot eindtijd 15:00 uur.


Beoordeling:

4 Sterren op 1 beoordeling(en)


Ticket info:

Meer info op website


Markt locatie:

Zocherstraat 90 Rotterdam

Provincie: Zuid-Holland

Land: Nederland

Postcode: 3067AT

Geen Google map link.


Sleutelwoorden:

Boeken tweedehands rotterdam