De zwolse carnavalsbeurs 2019 zwolle


Bron:


Op zaterdag 2 februari 2019 wordt de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd. We zijn blij u te kunnen meedelen dat we een nieuwe locatie hebben gevonden voor de Carnavalsbeurs in 2019 en dit is geworden wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 te Zwolle.

Zowel Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers als hobbyisten kunnen deelnemen. Het is dus een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen.

De kosten om deel te nemen zijn ongewijzigd. Je kunt een tafel of grondplek huren voor 20 Euro per stuk. Je krijgt hierbij wel 8 consumptiemunten per tafel, per saldo is de deelname dus GRATIS! Als je 2 tafels of grondplekken wilt huren dan zijn de kosten 30 Euro en krijg je 12 consumptiemunten. De opbrengst van de spullen die je verkoopt zijn allemaal voor je EIGEN KAS.

Als het even kan moet het natuurlijk wel iets met Carnaval te maken hebben. Ook wordt er geen entree gevraagd, de toegang voor bezoekers is ook GRATIS!

Informatie over de beurs kun je vinden via: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle @ gmail.com.

Aanmelden als standhouder kan ook via het dit emailadres. Ook voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via dit emailadres.

Aantal kramen: 26-50


Wanneer:

Begindatum: 02-02-2019 tot einddatum 02-02-2019

Begintijd: 13:00 uur tot eindtijd 17:00 uur.


Beoordeling:

4 Sterren op 1 beoordeling(en)


Ticket info:

Meer info op website


Beurs locatie:

Thorbeckelaan 2 Zwolle

Provincie: Overijssel

Land: Nederland

Postcode: 8014AZ

Geen Google map link.


Sleutelwoorden:

Carnaval kleding accessoires beurs