Evenementen vandaag te doen 2024
Functionele omschrijving
EVENEMENTEN VANDAAG Deze evenementen startpagina richt zich op alle evenementen in Nederland.
Zoek en vinden

De zoekknop is een veel gebruikte functionaliteit op tedoen.nl.
Voor een zoekopdracht is de datum een verplicht veld. Het resultaat van de zoekopdracht is tot maximaal 56 dagen vooruit. De zoekopdracht kan verder verfijnd worden op regio, provincie en categorie. Tevens kan het vrije tekst veld ook gebruikt worden om te zoeken op plaatsnaam. Wanneer er meer dan 20 evenementen worden gevonden dan wordt pagina 2 gemaakt. Linksonder verschijnt dan het aantal pagina's. Klik op volgende om de volgende pagina te bekijken.
Activiteit publiceren Iedereen kan gratis evenementen en activiteiten publiceren. Wij hebben hiervoor twee formulieren aangemaakt. Wanneer u in het menu klikt op evenement toevoegen dan opent standaard formulier voor evenementen op aaneengesloten dagen. Dit formulier wordt vaak gebruikt wanneer de organisator bijvoorbeeld een uitgaans evenement van zaterdag 23:00 uur tot zondagmorgen 05:00 uur willen publiceren.

In het bovenstaande formulier zitten ook koppelingen naar weekdagen. Wij noemen dit dag-formulieren. Wij bieden dus de organisator de mogelijkheid om bijvoorbeeld met het woens-dag-formulier een kofferbakmarkt aan te melden die elke woendag plaatsvind van 09:00 uur tot 17:00 uur. Met dit formulier kan deze organisator dus in èèn keer voor de komende periode maximaal 60 dezelfde kofferbakmarkt aanmelden op verschillende woensdagen. Wanneer u op deze manier uw evenement wil publiceren klik dan op de weekdag.

Bij Dag-evenementen kies:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Wanneer u een advertentie heeft geplaatst moet u deze nog wel bevestigen. Na het bevestigen neemt de beheerder de aanvraag in behandeling. Na controle ontvangt u mail. De activiteit wordt pas getoond op internet wanneer de beheerder hier goedkeuring voor heeft gegeven. De geregistreerde klant is zelf verantwoordelijk voor de door hem gepubliceerde activiteit op tedoen.nl. Een aantal voorbeelden met betrekking tot invoer:
Categorie = Markt & Activiteit = Jaarmarkt of Categorie = Sport & Activiteit = Voetbal of
Categorie = Beurs & Activiteit = Autobeurs of Categorie = Feest & Activiteit = Tuinfeest of
Categorie = Uitgaan & Activiteit = Party of Categorie = Tochten & Activiteit = Wandeltocht of
Categorie = Evenement & Activiteit = Festiviteiten of Categorie = Kunst-Cultuur & Activiteit = Tentoonstelling of
Categorie = Concert & Activiteit = Muziekconcert . of Categorie = Opendag & Activiteit = Boerderij

Wanneer er een advertentie is geplaatst moet u rekening houden met minimaal 48 uur voordat hij getoond wordt op internet. De Advertentie moet dan wel aan de voorwaarden voldoen. Nu activiteit publiceren ?

 

Banner 468x60 De waardering is groot wanneer u deze banner op uw website plaatst.
De Afmeting = 468 x 60 pixels. Klik hier om de banner te downloaden.
Laat de banner linken naar ..
Banner 120x60 De waardering is groot wanneer u deze banner op uw website plaatst.
De Afmeting = 120 x 60 pixels. Klik hier om de banner te downloaden.
Laat de banner linken naar ..
Banner 100x47 De waardering is groot wanneer u deze banner op uw website plaatst.
De Afmeting = 100 x 47 pixels. Klik hier om de banner te downloaden.
Laat de banner linken naar ..
Voorwaarden De algemene voorwaarde is na te lezen op: Voorwaarden;
Help Het concept van tedoen.nl is nog in ontwikkeling. We gaan ons richten op activiteiten die door u geplaatst kunnen worden. We kunnen ons voorstellen dat u vragen en of opmerkingen heeft  op bepaalde functionaliteiten.
Wij waarderen opbouwende kritiek, en zien deze graag toekomen via dit formulier Mail

 

Mobiele Telefoon of tablet met internet abonnement en GPS Overzicht van Evenementen vandaag op elke locatie waar u maar bent.
U bent nu in staat, indien u beschikt over een smartphone of tablet om tijdens uw vakantie in Nederland of terwijl u aan het toeren bent, af te wijken van uw route. Bijvoorbeeld omdat er een rommelmarkt of ander evenement in uw buurt te doen is. Er zijn drie mogelijkheden om vandaag actuele evenementen in de buurt op te vragen: Dit kan door het opgeven van een netnummer, plaatsnaam of klikken op het icoon zoals links van deze tekst is afgebeeld.